Visszaküldés

Termékek visszaküldése

Nem lett jó a méret vagy élőben nem úgy néz ki a termék, ahogyan a kép alapján elképzelted? Ne aggódj, egészen egyszerűen visszaküldheted!

Akár futárral, akár Foxposttal rendeltél, a csomagodat nagyon kedvező áron visszaküldheted, a Foxpost Foxreturn szolgáltatása segítségével, mindössze 999 Ft-ért.

A visszaküldés menete:

1. lépés: Visszaküldési szándék jelzése

E-mailben az info@fitpanda.hu címen vagy a Kapcsolat űrlapunkon keresztül jelezd felénk a visszaküldési szándékodat az átvételtől számított 14 naptári napon belül, és írd meg

 • a rendelésed számát, idejét
 • mikor vetted át a csomagot
 • a visszaküldendő termék nevét, méretét, darabszámát
 • írd meg, hogy a vételárat milyen bankszámlaszámra kéred visszautalni. Csak magyar bankszámlaszámot adhatsz meg, IBAN formátumban.
 • hogyan szeretnéd visszaküldeni a terméket (Foxposttal vagy futárral) – mi a Foxpost Foxreturn szolgáltatását ajánljuk
 • ha megosztod velünk a visszaküldés okát is, azt külön köszönjük Neked!

2. lépés: Visszaigazolás

Válasz e-mailben visszaigazoljuk a visszaküldési igényt.

 

3. lépés: Csomagolás

A megrendelés számát írd fel egy papírra, tedd a visszaküldendő termék mellé és csomagold be alaposan! Úgy csomagolj, hogy a szállítás során a termék biztonságban legyen, használj erős csomagolóanyagot. Célszerű ahhoz hasonlóan csomagolni, ahogyan megkaptad, lehetőség szerint újrahasznosítva az eredeti csomagolóanyagokat.

4. lépés: Postázás

 • Ha Foxpost-tal szeretnéd visszaküldeni a csomagot, az új Foxreturn  szolgáltatás segítségével a Foxpost bármelyik automatáján keresztül megteheted, 999 Ft-os áron, amit az automatánál bankkártyával tudsz fizetni. Részletek és útmutató a Foxpost oldalán. A csomagra a Foxpost fog címkét ragasztani, de a biztonság kedvéért írd rá a neved, telefonszámod, email címed. Ha bármilyen műszaki problémát tapasztalsz a csomagautomatánál, hívd a Foxpost helpdesket, ők tudnak segíteni a probléma gyors megoldásában.

Újdonság: már nem csak Foxposttal rendelt csomagot küldhetsz vissza a Foxpost automatáikon keresztül, hanem lehetőséged van futárral rendelt csomag visszaküldésére is ezzel a megoldással, 999 Ft-ért.

 • Ha más módon szeretnéd visszaküldeni, akkor több lehetőséged van a visszaküldésre, saját költségeden:
  • Tetszőleges futárszolgálattal (GLS, MPL, stb.) is visszajuttathatod hozzánk a csomagot, szándékodat jelezd emailben és megadjuk a címet.
  • Fontos: Utánvéttel, portósan, tértivevénnyel, ajánlott levélként visszaküldött terméket nem áll módunkban átvenni.

 • Személyes átvevőhely nincs, a fenti címen fizikai üzlet nem üzemel.

 

További információk

A terméket kérjük, ugyanabban az állapotban (hibátlan, használatlan és hiánytalan állapotban) küldd vissza, ahogyan kézhez kaptad, minden tartozékával, címkéjével együtt, a márka csomagolásában nem kárt téve. Visszaküldés előtt semmiképpen se mosd ki a termékeket, mert akkor az már a rendeltetésszerű használat megkezdését jelenti!

Bizonyos terméktípusokra nem érvényes az elállás joga, egészségvédelmi és higiéniai okokból vissza nem küldhető, ilyen a zárt csomagolásból kibontott zokni, női bugyi, férfi alsónadrág, arcmaszk (ha nem bontod fel, akkor visszaküldheted).

 Visszatérítés

Ahogy beérkezik hozzánk a csomag, e-mailben értesítünk róla. Ellenőrizzük, és ha rendben találtuk, megteszünk mindent a leggyorsabb visszatérítés érdekében.

 

További kérdésed van?

Keress minket bizalommal.